mFrame

Aplikativna platforma za izradu poslovnih rješenja s generičkim web sučeljem. Omogućuje objedinjavanje različitih poslovnih sadržaja unutar istog sustava čime se postiže cjelokupan pregled nad poslovnim aplikacijama i njihova sinergija

Oracle Database tehnologija

ETL – Oracle Warehouse Builder Enterprise ETL alat namijenjen je ekstrakciji, transformaciji i izdvajanju podataka u kompleksnim data warehousing projektima.
Oracle Advanced Analytics opcija koja omogućava kompleksne analize podataka (data mining) s ciljem generiranja empirijskog (prediktivnog) modela podataka.

Oracle Business Intelligence

BI platforma koja objedinjuje alate za ad-hoc analize, izradu, prezentaciju i distribuciju izvještaja prema potrebama korisnika.

SAP Convergent Charging

Billing rješenje koje omogućuje pružateljima usluga visoku razinu fleksibilnosti kod naplate, tarifiranja i paketiranja usluga uz visoke performanse, niski TCO i dokazanu jednostavnost integracije s mrežnim i poslovnim sustavima.

In memory tehnologije

Latencija, skalabilnost i paralelizam su kritični za većinu današnjih enterprise aplikacija. Koristimo provjerene open source tehnologije, kao što su: in memory JAVA engine, REDIS cache storage, ELASTIC index structure for Redis data, APACHE KAFKA message streaming platform i PostGre SQL.

BigData technologije

Dizajniramo i implementiramo sustave specijalizirane Hadoop Ekosustave, temeljene na tehnologijama jezera podataka, koji uključuju NoSQL, SQL, Spark, Umjetnu inteligenciju, batch i streaming obrade. U tu svrhu koristimo vodeće open source platforme i tehnologije poput Cloudera CDH (HBase, HIVE, Impala, Kafka, Sqoop, HUE), StreamSets, Cassandra i Apache Spark, ali i dokazane tehnologije poput SAS-a.

Prediktivna analitika

Pomoću prediktivne analitike možemo transformirati način vašeg poslovanja. Imajući to u vidu, razvili smo vlastite alate i prakse korištenjem tehnologija tehnologijama kao što su RStudio Server, Shiny, Python scikit-learn, Dash, R Caret i Keras da bismo učinkovitije i lakše stekli uvid u poslovanje i vrijednost iz neiskorištenih podataka.