Multicom

Temeljna djelatnost tvrke je razvoj i implementacija poslovno informacijskih sustava za podršku efikasnom upravljanju poslovanjem. IT rješenja koja implementiramo, temelje se na dokazanim tehnologijama tržišnih lidera i na vlastitom razvoju, mFrame aplikacijskoj platformi.

Upravljajte efikasno Vašim poslovanjem

Naši zaposlenici su visokoobrazovani profesionalci s dugogodišnjim iskustvom na poslovima upravljanja projektima, razvoja i implementacije visoko raspoloživih IT sustava u raznim područjima poslovanja s posebnim naglaskom na telekomunikacijsku i financijsku industriju. U upravljanju i poslovanju tvrtke primjenjujemo sve važeće zakonske propise RH, uspostavljeni sustav upravljanja kvalitetom te moderne IT tehnologije i najbolje prakse iz područja naše djelatnosti.

Strategija

Kontinuiranim ulaganjem u ljudske potencijale i odnose s partnerima, nastojimo razvijati ekspertizu na području sofisticiranih informacijskih tehnologija i poslovnih procesa.
Kroz sustavni pristup upravljanju želimo stvoriti okruženje koje će našim zaposlenicima omogućiti aktivno sudjelovanje u svim segmentima poslovanja i razvoja tvrtke.
Odlukom o uvođenju sustava upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001 obvezali smo upravu i zaposlenike da u svakodnevnom poslovanju primjenjuju usvojene principe s ciljem neprekidnog poboljšanja svih segmenata sustava.

Misija

Primjenom tržišno dokazanih metodologija i stečenih iskustava, svojim korisnicima želimo pružiti efikasan proces uvođenja poslovno-informacijskih servisa koji će im omogućiti kvalitetan odziv prema zahtjevima tržišta i potrebama poslovanja.

Vizija

U Multicomu smo svjesni da naša uspješnost ovisi o zadovoljstvu naših kupaca, zato nastojimo udovoljiti njihovim poslovnim zahtjevima i nadmašiti njihova očekivanja gradeći odnos temeljen na povjerenju.
Težimo statusu pouzdanog regionalnog partnera u području sistemske integracije i izgradnje poslovno-informacijskih sustava temeljenih na najboljim praksama i suvremenim tehnologijama.

Na najtečaju Fast 50 u organizaciji konzultantsko-revizorske tvrtke Deloitte, koja se provodi regiji Srednje Europe, 2009. Godine u kategoriji “Zvijezde u usponu” osvojili smo prvo mjesto.

Članovi smo udruge Hrvatski nezavisni izvoznici softvera (CISEx), od njezina osnivanja.

Politika kvalitete – ISO 9001:2015 certifikat

Certifikacija sustava upravljanja – ISO/IEC 27001:2022