Multicom nastavlja sa dobrom praksom iskorištavanja sredstava iz fondova EU. Potpisan je novi projekt financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

eu slike

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv projekta: Razvoj integriranog sustava za zaštitu od kibernetičkih prijevara – IAFS
Fond: Europski fond za regionalni razvoj
Nadležno tijelo: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

Prijavitelj: Multicom d.o.o
Partner: Fakultet elektrotehnike i računalstva, Sveučilište u Zagrebu

Ukupna vrijednost projekta: 8.916.990,17 kuna
Iznos bespovratnih sredstava: 5.349.658,48 kuna
Vrijeme provedbe projekta: 1. listopad 2017. do 31. prosinac 2019.

Cilj projekta: Tvrtka Multicom d.o.o. ovim projektom želi razviti jedinstveni integrirani sustav za zaštitu od kibernetičkih prijevara pružatelja usluga koji će omogućiti centralizirani nadzor, detekciju i predviđanje  prijevara, forenzičku analizu te poduzimanje i praćenje izvršenja mjera za sprečavanje prijevara i njihovih negativnih posljedica.

Očekivani rezultati:

R1. Razvijen inovativni sustav za zaštitu od kibernetičkih prijevara pružatelja usluga s omogućenim centraliziranim nadzorom, detekcijom i predviđanjem prijevara, forenzičkom analizom i poduzimanjem i praćenjem izvršenja mjera za sprečavanje prijevara.

R2. Svi  moduli su funkcionalni samostalno, ali i integrirano u jedinstvenom IAFS sustavu koji je spreman za korištenje u stvarnom okruženju na temelju potvrđenih funkcionalnosti i performansi

R3. Podnesena prijava za zaštitu industrijskog vlasništva za 2 modula

R4. Rezultati razvoja su diseminirani znanstvenoj zajednici i javnosti

R5. Projekt uspješno i pravilno proveden, poštujući sva pravila Poziva i šira javnost informirana o projektu i sufinanciranju od strane Europskog fonda za regionalni razvoj, te su stvoreni dodatni istraživačko razvojni kapaciteti tvrtke

Više informacija možete dobiti na internetskoj stranici Strukturnih i investicijskih fondova i na e-mail martina.harapin@multicom.hr.

 

 

764

Categories: Novosti