Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr. sc. Martina Dalić dodijelila je 2. veljače 2018. ugovore o bespovratnim sredstvima u sklopu trajno otvorenog poziva „Internacionalizacija poslovanja malih i srednjih poduzeća“.

Svečana dodjela ugovora upriličena je na okruglom stolu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom „EU fondovi i izvoz“ na kojem je Zoranu Vujčiću, direktoru Multicoma dodijeljen ugovor za projekt “Internacionalizacija Multicom inovativnih IKT sustava za upravljanje procesima i podacima.”

 

 

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr. sc. Martina Dalić i Zoran Vujčić, direktor Multicoma

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr. sc. Martina Dalić i Zoran Vujčić, direktor Multicoma

 

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv projekta: Internacionalizacija Multicom inovativnih IKT sustava za upravljanje procesima i podacima
Fond: Europski fond za regionalni razvoj
Nadležno tijelo: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

Ukupna vrijednost projekta: 914.896,75 kuna
Iznos bespovratnih sredstava: 500.497,65 kuna
Vrijeme provedbe projekta: 1. listopad 2017. do 01. srpnja 2019.

Opis projekta:

Bespovratnim sredstvima tvrtka će povećati prisutnost i sklopiti nove ugovore na postojećem tržištu Jugoistočne Europe, pojačati udio na postojećim tržištima Zapadne i Sjeverne EU te izaći na novo tržište SAD-a. U sklopu projekta tvrtka će nastupiti na 9 međunarodnih sajmova i konferencija, što će rezultirati sa najmanje 5 novih ugovora te novim potencijalnim kupcima i kontaktima u bazi kupaca.

Projekt će doprinijeti povećanju prihoda od prodaje za 6.420.701 kn odnosno 21 posto te prihoda od izvoza za 1.825.966 kn odnosno 174 posto.

djtz
Više informacija možete dobiti na internetskoj stranici Strukturnih i investicijskih fondova i na e-mail martina.harapin@multicom.hr.