oracle2

Kako modernizirati vlastiti IT odjel, kako smanjiti troškove premještanjem poslovnih procesa u oblak, koje su prednosti sljedeće generacije tehnologije kao što su umjetna inteligencija, strojno učenje, chatbotovi te kako vam Oracle može pomoći u iskorištavanju njihovih prednosti u poslovanju… samo su neka od pitanja na koje ćete odgovore moći pronaći 6. lipnja na 12. po redu godišnjoj Oracleovoj konferenciji.

Konferencija koja se ove godine održava pod novim nazivom – Oracle Innovative Technologies Summit i ove godine okupit će brojne stručnjake te hrvatske i inozemne govornike te pokušati dati rješenja i odgovore na najnovije zahtjeve kada je riječ o inovacijama i zbivanjima na globalnoj i regionalnoj IT sceni.

Uz prezentacije Oracleovih ključnih govornika, posjetitelje očekuje desetak zanimljivih predavanja i prezentacija studija slučaja, kao i predstavljanje nove, revolucionarne Oracle usluge – Data as a Service (DaaS) koja korisnicima pruža dosad neviđenu razinu konekcije i razumijevanja klijenata.

Između ostalog doznajte:

  • Kako Internet stvari (IoT) oblikuje i utječe na smjer razvoja digitalne transformacije i poslovanja
  • Koja je tajna uspjeha tvrtke Amphinicy Technologies već 20 godina uspješno proizvodi softver zasvjetsku satelitsku industriju
  • Kako su Multicom i CARNET uspješno implementirali jezero podataka u najvećem nacionalnomobrazovnom projektu „e-Škole“
  • Zašto su Neos i Infoart migrirali svoje sustave na Oracle Cloud Infrastructure
  • Što sve može TMA sustav za marketinške aktivnosti tvtke IN2

 

Ukoliko se još niste registrirali, a želite doznati odgovore na ova i druga zanimljiva pitanja,

Kliknite ovdje

te se pridružite kolegama istomišljenicima i otkrijte kakve vam se mogućnosti otvaraju razvojem tehnologije.

Ovo je vaša prilika da već danas istražite što vam donosi sutrašnjica!

490

Categories: Novosti