Multicom je započeo sa provedbom novog projekta ”Komercijalizacija inovativnog mBill softverskog rješenja na globalnom tržištu”, financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program konkurentnost i kohezija, oznaka ugovora KK.03.2.2.02.0004.

Planiranim projektom Multicom želi prilagoditi inovativno mBill rješenje zahtjevima tržišta te inovirati i prilagoditi vlastite poslovne procese za uspješnu globalnu komercijalizaciju čime će ostvariti povećanje prihoda, izvoza, broja zaposlenika, dobiti te će se osigurati sredstva za daljnje ulaganje u istraživanje i razvoj.

Tvrtka će ovim projektom inovativno mBill rješenje koje se trenutno nalazi u fazi TRL 8 u potpunosti prilagoditi zahtjevima tržišta što će rezultirati proširenim dosegom inovativnog proizvoda na globalnom tržištu.

eu slike

 

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv projekta: Komercijalizacija inovativnog mBill softverskog rješenja na globalnom tržištu
Fond: Europski fond za regionalni razvoj
Nadležno tijelo: Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

Prijavitelj: Multicom d.o.o

Ukupna vrijednost projekta: 6.033.624,41 HRK
Iznos bespovratnih sredstava: 2.106.358,45 HRK
Vrijeme provedbe projekta: 01.06.2018.-01.02.2020.

 

Tvrtka provedbom ovog projekta planira:

- prilagoditi inovativno rješenje mBill sukladno zahtjevima tržišta

- prilagoditi i inovirati poslovne procese sukladno novim modelima isporuke, implementacije i korisničke podrške rješenja mBill

 

ELEMENT 1: Prilagodba razvijenog proizvoda/usluge zahtjevima tržišta

Aktivnost 1.1. Prilagodba mBill rješenja izradom i integracijom funkcionalnosti GDPR

Aktivnost 1.2. Prilagodba proizvoda TMforum standardima – omogućuje modularnu prodaju i pristup globalnom tržištu prodajom putem system integratora

 

ELEMENT 2: Prilagodba razvijanih procesa zahtjevima tržišta

Aktivnost 2.1. Inoviranje procesa implementacije mBill softvera – skraćenje procesa implementacije za 30% danas potrebnog vremena te automatizacija kreiranja novih usluga korisnika za vrijeme implementacije (inovacija na razini tržišta)

Aktivnost 2.2. Prilagodba procesa pružanja usluga mBill – omogućuje novi process isporuke softvera kao usluge te nam povećava tržišni doseg jer je process isporuke prilagođen i manjim telekom operaterima i pružateljima usluga koji žele softver kao uslugu

Aktivnost 2.3 Prilagodba procesa korisničke podrške – inoviranje procesa podrške operativnim procesima korisnika

 

Više informacija možete dobiti na internetskoj stranici Strukturnih i investicijskih fondova i na e-mail martina.harapin@multicom.hr.

756

Categories: Novosti